Szórakozás

Titkos templomi esküvőt tartott Szinetár és Makranczi

Néhány nappal ezelőtt a nyilvánosság teljes kizárása mellett mondta ki a boldogító igent egy sziklatemplomban a két színész.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán júniusban tartották meg régóta tervezett és tologatott polgári esküvőjüket és a lagzit. A szertartás a sajtó kizárásával, teljes titokban zajlott, Szinetár a Facebook-oldalán tette közzé, hogy harmadszorra is feleség, korábban Lőcsei Jenő majd Bereczki Zoltán neje volt.

Szinetár és Makranczi néhány napja az akkor elmaradt templomi esküvőt is pótolta, a Bors információi szerint egy sziklatemplomban mondták ki az igent a nyilvánosság teljes kizárása mellett.

Bár hivatalosan már házasok, hiszen polgári szertartáson két hónappal ezelőtt már összeadta őket az anyakönyvvezető, fontos volt számukra, hogy esküjüket Isten színe előtt is megpecsételjék. Az augusztus 8-án, a Magyarok Nagyasszonya-sziklatemplomban lezajlott ceremónia – amelyen szinte csak a gyerekek és az örömszülők voltak jelen – bensőséges volt, pont olyan, amilyennek tervezték. Szerény, meghitt esküvő volt, Dóra egyszerű, földig érő ruhát választott. Az apró kápolnában összegyűlt családtagokat és barátokat megkérték, ne fotózzanak, vagy ha meg is teszik, ne töltsék fel a képeket a közösségi oldalakra – áll a lap beszámolójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik