Szórakozás

Csinos szingli lány lett Berki Krisztiánék bébiszittere – videó

A TV2 műsorvezetője több száz jelentkező közül választotta ki Julcsit, aki Natasa Zselykére vigyázhat.

Berki Krisztián és Hódi Pamela nem tudnak mindig kislányuk, Natasa Zselyke mellett lenni, ezért szükségük volt valakire, aki vigyáz a rá a távollétükben. Krisztiánék hirdetést adtak fel a bébisztitter pozícióra, több száz jelentkező pályázott, és csak egy maradhatott. A Hír24 is ott volt a kiválasztásnál:

“A pályázókkal először a kollégáim beszéltek, mindenkivel videóra vették az első interjút. Nem voltak különösebb kritériumok, csak hogy nő legyen, és olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, hogy ‘anyukaként’ funkcionálhasson. Én a felvételeket végignézve választottam ki a legszimpatikusabb jelölteket, és végül ma reggel a Music Fm-ben Bochkor Gáborék segítségével döntöttem. A műsorban különböző élethelyzetek elé állítottuk a legjobb három bébiszittert, figyeltük a reakcióikat és a megoldásaikat, ezek alapján mindannyian egyöntetűen Julcsi mellett döntöttünk. Ő volt a legdinamikusabb és legtalpraesettebb, ezért felvettem” – mondta a Hír24-nek Berki Krisztián, aki már második gyermekének születését is beírta a naptárba.

A TV2 műsorvezetője valóban alkalmazni fogja a kiválasztott fiatal lányt (a fotón Berki mellett jobbra), aki a tervek szerint ezentúl nagyon sok időt tölt majd vele és családjával.


Fotó: Facebook

Olvasói sztorik