Szórakozás

Majdnem lefújták Robbie Williams koncertjét

Robbie Williams (Array)
Robbie Williams (Array)

Az angol sztár nagy bulit csinált hétfő este a Szigeten, de megérkezése balhéval indult.

Robbie Williams indította idén a Sziget Fesztivált, koncertjére pedig rengetegen voltak kíváncsiak. Nem csak a hazai közönség sorakozott már reggel hattól a legjobb helyekért, de Angliából, sőt Ausztráliából is érkeztek rajongók.

Ők minden bizonnyal nagyon csalódottak lettek volna, ha az utolsó pillanatban lefújják a bulit. Robbie ugyanis már érkezése előtt kikötötte, hogy nem szeretné, ha a színpadon kívül bárhol máshol felvétel készülne róla, így amikor a testőre kiszúrta a reptéren az RTL Klub riporterét nagy balhét csaptak – írja a Blikk. Az énekes stábja azzal fenyegetőzött, hogy lemondják a koncertet, de végülis sikerült anélkül eljuttatniuk a magángéppel érkező sztárt a Four Season Hotelbe – amelyben egy egész emeletet béreltek neki – , hogy egyetlen képkocka is készült volna róla.

Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője a Morning Show hétfői adásában elárulta: a világsztár 100 és 500 millió forint közötti összegért jött el a Szigetre, ahová felszereléseit három kamion és két busz szállította a helyszínre.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik