Szórakozás

Sarka Katának nagy ütőkártyája van Bálint Antónia ellen

Sarka Kata (Array)
Sarka Kata (Array)

Hajdúné bízik benne, hogy nagyon csúnya ügye Bálint Antóniával hamarosan bíróságra kerül.

Tegnap újabb döbbenetes pletyka kapott szárnyra Sarka Kata és Bálint Antónia viszonyát illetően. Az ex-szépségkirálynő állítólag ittasan hívta fel egykori szerelmét, Hajdú Pétert, de a telefont felesége vette fel. A kihangosított beszélgetést Hajdúék vendégei is végig hallgatták, amelyben Toncsi állítólag válogatott trágárságokkal horda el a kétgyermekes Katát, de egyéb hajmeresztő részletek is kiderültek.

Antónia természetesen tagadja a dolgot. A hírt lehozó napilapnak levélben üzent, közösségi oldalán pedig elmondta, hogy ismét rágalmazási pert indít Sarka Katáék ellen. Rajongói csak hüledeznek a durva történeten, Toncsi pedig nem hiszi el, hogy ilyen messzire ment a Hajdú család. Az egyedülálló édesanya állítja, telesen alaptalan hazugsággal vádolják és sokan az ő oldalára álltak. Még Rába Tímea és Kiszel Tünde is támogatását fejezte ki egy-egy kommentben.

Sarka Kata eközben röhög a markában, mert biztos benne, hogy Antónia pofára fog esni, ha bíróságra kerül az ügy. A szóban forgó telefonhívásról ugyanis felvétel készült, amit Hajdúné bizonyítékként fog felhasználni. A hitetlenkedőknek pedig azt is elmondta, hogy Toncsi már merészebb dolgokat is művelt.

“Remélem, hogy bíróságra kerül a dolog, mert ott minden kiderül, és lesz még egy nagyon nagy ütőkártya nálam! (…) majd kiderül hamarosan, hogy kinek van igaza. Az lesz a legkisebb meglepetés, hogy valóban felhívott, ennél lesz durvább!” – írta Kata a Facebookon.

Sok kommentet azt hiszem, ehhez nem is lehet hozzáfűzni. Az biztos egyelőre, hogy valamelyik hölgy hazudik, viszont bármelyikük is az, most átlépett egy határt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik