Szórakozás

Sarka Kata Toncsi hozzájárulását kéri a hangfelvétel nyilvánosságra hozásához

Hajdúné szerint már a bírósági eljárás előtt tisztázható a helyzet, amennyiben Antónia megengedi, hogy megjelenjen a hangfelvétel.

Sarka Kata és Bálint Antónia oda-vissza üzengetése nem áll le. Toncsi már átadta az ügyet ügyvédjének és határozottan tagad: “Sem Hajdút, sem pedig Sarkát nem hívtam fel telefonon. Semmiféle hangfelvétel nem lehet, amin én beszélek” – írta közösségi oldala legutóbbi bejegyzésében.

Katáék azonban azt állítják, hogy bizonyítékuk van az ex-szépségkirálynő ellen, hiszen kihangosított hívását felvette az egyik barátjuk. Hajdúék eddig ezt az “ütőkártyát” a bírósági tárgyalásra tartogatták volna, de most úgy döntöttek, hogy nyilvánosságra hozzák, amennyiben Antónia beleegyezését adja. Így ugyanis kiderülhetne, hogy kinek van igaza.

“Nagy örömmel megosztom a nyilvánossággal azt a hangfelvételt, melyet egyik barátunk készített, amikor Bálint Antónia ittasan felhívott bennünket csütörtök éjjel, trágár stílusban pocskondiázott és ajánlatot tett a férjemnek! Ehhez azonban az kell, hogy visszavonhatatlanul hozzájáruljon ahhoz, hogy az ügy tisztázása érdekében, minden jogkövetkezmény nélkül a felvétel nyilvánosságra hozható legyen és annak készítésével és nyilvánosságra hozatalával kapcsolatosan semmilyen eljárást nem indít. Az ügyvédünk már el is készítette a nyilatkozatot!” – írta a Facebookon Kata, valószínűleg már a reptérről, családjával ugyanis épp nyaralni indulnak Mallorcára.

Bálint Antónia nagy eséllyel még nem olvasta Kata posztját, hiszen saját oldalán értetlenkedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik