Szórakozás

Hevesi Tamás nem féltékeny szexi feleségére

A dögös pszichológus, Hevesi Kriszta szereti, ha bókolnak neki, de a határokat azért mindig tisztázza.

Hevesi Kriszta sokak számára talán leginkább a Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiból lehet ismerős, de a dekoratív szexuálpszichológus szakértőként is gyakran feltűnik a képernyőn, sőt celebeknek adott vacsoráját is végignézhettük már.

A jelenleg légtánccal kacérkodó, többdiplomás egyetemi oktató a Borsnak árulta el, hogy híres férje, Hevesi Tamás hogy viseli a körülötte zsongó, fotóit lájkolgató fiatalok hadát.

“Nem szoktam a magánéletemről beszélni, de azt gondolom, a férjem inkább büszke rám. Miért lenne oka féltékenynek lenni? Jólesnek a dicséretek, de nincs is ebben semmi több. Nekem nagyon tetszik a mediterrán mentalitás, azon belül is az a fajta spanyol modell, ahol a férfiak és a nők minden életformában udvarolnak egymásnak anélkül, hogy az félreérthető lenne. Vagyis úgy flörtölnek, és úgy bókolnak, hogy az pont arra jó ilyen értelemben a közérzetét javítsa a másiknak. Bár volt már olyan, hogy egy fiú udvarolni akart, de a viselkedésemmel mindig tisztázom a határokat, és nem adok okot a közeledésre” – mondta el Hevesi Kriszta.

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik