Szórakozás

Alekosz: Nők tízezrei rajonganak a testemért

A reality sztár nagyon elégedett aputestével, amiben egy élet munkája van.

Alekosz meglepő dolgokat árult el, nem éppen adonisz külsejéről. Azt mondja, hogy görbe testtartása és sörhasa nemhogy taszítja, hanem éppen ellenkezőleg, vonzza a nőket.

“Engem régebben is kedveltek a hölgyek, csak nem tudták. Amikor megláttak a tévében a testemet és látták, hogy ezt nem rejtem véka alá, akkor egyszeriben kinyílt a világ számukra és rájöttek, hogy egy ilyen férfi testet is lehet szeretni és elfogadni. Sőt, rajongani is lehet érte, mint ahogyan nők ezrei, tízezrei rajonganak értem” – mesélte büszkén az Aktívnak Alekosz, aki arról is beszámolt, hogy barátnője, hogyan szokta kényeztetni aputestét.

“Gyakorta szereti használni az én pocakomat. Gyakorta pihen rajta, simogatja, csodálja, ahogyan néha a hátamat, a púpomat is. Még soha nem akart elküldeni a konditerembe” – magyarázta a celeb, aki néhány jó tanáccsal is szolgált azoknak, akik rá szeretnének hasonlítani.

A legfontosabb, hogy a a konditermet messziről kerüljük el, helyette pedig együnk. Persze az sem mindegy, hogy hogyan: “Ne villával, hanem kanállal együnk, lehetőleg gyorsan és sokat.”

Hát ennyi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik