Szórakozás

VV Fanni: Nagy személyiségfejlődésen mentem keresztül

A VV7 loboncos tündérfalvija ma már egészen másfajta értékeket tart fontosnak, mint villaléte során. Elképesztő módon még szoláriumfüggősége is alábbhagyott.

“Nekem az élet most sokkal bonyolultabb, mint azt bárki gondolja. Nagyon sok lelki fájdalmon mentem keresztül a villa óta, nagyon sok mindent tapasztaltam, és nagyon nagy személyiségfejlődésen mentem keresztül” – kezdte VV Fanni a Reflektornak adott interjújában.

“Az igazi Fanni nem olyan, mint a villában! Vagyok olyan bolond, de az show volt” – mesélte a megosztó lány, aki elmondta, hogy sokan megkeresték, és rengeteg kritikát kapott a valóságshow után. Ma már azonban csak az számít, hogy boldogan él villában megismert szerelmével, Dennisszel.

“Mintha a sors akarta volna, hogy én ne azért menjek be, hogy a média szempontjából profitáljak, hanem azért menjek be, hogy szerelmet találjak. És benne ezt megtaláltam. Meghozza azt a boldogságot nekem, ami kell. Ő a barátom és a szerelmem egyben” – árulta el Fanni, akiről ezúttal azt is megtudhattuk, hogy nagyon hisz Istenben és gyakran imádkozik; ezért hamarosan egy Istennel kapcsolatos, “saját kútfőből” származó idézetet tervez magára tetováltatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik