Szórakozás

Vajna Timi combját nemcsak a sport és a diéta formálja

A kormánybiztos felesége elárulta, néha kicsit rásegít fotóin a látványra, de közben azért igyekszik lefogyni is. Leginkább azért, mert férje is piszkálja fölös kilói miatt.

Vajna Timi nemcsak a Saul fiáról és csimpánzokról érkezett a minap egy rendezvényen, hanem alakjával kapcsolatos aggályiról is beszélt. A Bors munkatársának többek közt azt is elárulta, Andy Vajna sem elégedett maradéktalanul az ő idomaival.

“Öt-hat kilót szeretnék fogyni, mert elégedetlen vagyok az alakommal. Sokat sportolok, mégis vannak területek, mint például a combom, ami lehetne formásabb. Andy is megerősített ebben, néha piszkál miatta, de olyankor viccesen visszacsípek azzal, hogy: „baba, neked meg a pocakodra kéne figyelned”. De fogynom kell! Egyébként megtanultam fotózni magam. Vannak beállások, amelyek optikailag csalókák. Például, ha a jobb lábam van elöl, kinyújtva, és egy kicsit oldalra dőlök, vékonyabbnak tűnik a csípőm” – mondta el a celebfeleség, aki egyéb trükkjéről is lerántotta a leplet.

“Nem nagy változtatásokat kell elképzelni, de egy telefonos applikációval azért rá szoktam néha segíteni a combomra, ha már tényleg nem vagyok elégedett magammal. Sokat teszek azért, hogy a helyzet változzon, remélem, sikerül elérnem a célomat” – mesélte a kamera előtt azért bátran szexiskedő Timi.


Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik