Szórakozás

Oszter Sándor kilábalt 80 milliós hitelcsapdájából

A színész tavaly év végén közel járt ahhoz, hogy a bank elárverezze 750 milliót érő vadászbirtokát, miután átverték.

Oszter Sándor 2009-ben vett fel nagy összegű (315 ezer sváci frank) hitelt diósjenői vadászbirtokára egy barátnak hitt ismerőse számára, ám a férfi átverte, ő pedig nem bírt a 80 millió forintot is meghaladó tartozással. Fél évvel ezelőtt mélyen ár alatt kezdte el árulni a vidéki birtokot, végül megmenekült attól, hogy a bank elárverezze az ingatlant.

“Idegőrlő egy időszak volt, de mostanra végre sikerült mindent elsimítanom. Már nem árulom a vadászbirtokot, mert sikerült megmentenem. Sajnos nagyon naiv voltam, és egy szélhámos, akiről azt hittem, hogy a barátom, bevitt az erdőbe. Segíteni akartam rajta, és felvettem ezt az irgalmatlanul sok hitelt, ő pedig felszívódott. Elismerte, hogy nem én követtem el a dolgot, de ettől még nem térül meg a pénzem. Tudomásom szerint jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene” – mesélte a Blikknek Oszter, aki azt is elárulta, hogy hogyan hozta helyre a dolgokat.

“Hát nem volt egyszerű menet. Előbb átváltottuk forint­alapúra a hitelemet, majd fedezetekkel fedeztem a tartozásaimat. Vannak erdőim, szántóim, birtokaim, és ezeket felajánlottam garanciának a banknak, hogy megkapják a járandóságukat. Azaz rendeztem mindent” – mondta a színész, aki ellen ittas vezetése miatt emelt vádat az ügyészség.

Fotó: Szabolcs László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik