Szórakozás

Gyerekszépségverseny: Elaludt a babakocsiban a díjazott

A 18 hónapos Forgács Bence álmában kapta meg a harmadik helyezettnek járó elismerését egy országos gyermekszépségversenyen.

Ahogyan világszerte, Magyarországon is egyre jobban hódítanak a gyerekszépségversenyek. A legutóbbi hazai megmérettetésen, a Kids Model Szépség és Tehetségkutató versenyen 16 éves korig voltak indulók, ám a szokásostól eltérően meglepően sok 0 és 3 év közötti gyermek is versenybe szállt. A 7 indulóból álló bébi kategória nyertese az 1 éves Szentes Linett lett, a legemlékezetesebb díjazott azonban talán mégis az a 18 hónapos Forgács Bence, aki álmában kapta meg a neki járó elismerést. A szalagot és a hozzá járó oklevelet a babakocsivan alvó öltönyös kicsire tették, és így örökítették meg a díjátadáskor.


Fotók: Sebestyén Teri

A verseny szervezője, Kovácsné Lili szerint semmi különös nincs ebben, hiszen a náluk induló gyerekeket nagyon lazán kezelik, főleg 3 éves kor alatt.

“A szülők jellemzően azokat a piciket nevezik az ilyen versenyekre, akiken látják, hogy szeretnek felvonulni és élvezik, ha fotózzák őket. A bébiknél még nem a verseny a lényeg, hanem hogy ismerkedjenek a közeggel, egymással és élvezzék a nálunk töltött időt. Volt olyan kisfiú, akinek nem volt kedve végigvonulni a többiekkel, de senki sem erőltette, játszhatott tovább, majd feljött, amikor újra kedve támadt. Alkalmazkodunk hozzájuk, a lényeg, hogy jól érezzék magukat, és ha valakinek aludni van kedve közben, hát legyen” – mondta a Kids Model Management Agency Hungary vezetője.

A július 19-én megrendezett versenyen egyébként összesen 26 induló volt, korcsoportonként három gyereket díjaztak, és volt egy totális győztes is. A zsűri a 6 éves Juhász-Nagy Kyrát találta a legszebbnek és legtehetségesebbnek, ő a pénzdíjon felül lehetőséget kapott nemzetközi versenyen való indulásra is.

Kovácsné elárulta, hogy az ügynökségük által képviselt két gyermek már készül egy Sochiban megrendezésre kerülő világversenyre, ezzel párhuzamosan pedig egy augusztusi nagy magyar versenyen dolgoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik