Szórakozás

Nagy Alexa thaiföldi modell lett

Nagy Alexa (Array)
Nagy Alexa (Array)

A Barátok közt Fekete Alíza Ázsiában találta meg a számításait.

Nagy Alexa még májusban ment hosszabb szabadságra az RTL Klub napi sorozatából. A harmincéves színésznő akkor még nem tudta, hogy merre is induljon, de végül egy svájci kitérő után Bangkokban kötött ki – olvasható a Blikkben.

“Fogalmam nem volt, hogy merre is induljak. Szerencsés vagyok, mert mindenhol vannak barátaim a nagyvilágban, leginkább Japán és Thaiföld között vacilláltam. Aztán Thaiföld lett belőle. Beköltöztem egy olyan lakásba, ahol két másik lánnyal lakom együtt. Az egyik egy magyar modell, a másik pedig egy thai divattervező, és korábban egy etióp modell is velünk lakott, úgyhogy elég nemzetközi volt a közösségünk” – mesélte Alexa, aki eredetileg barátnőjét indult el meglátogatni, mára azonban már munkát is kapott; lakótársa új kollekciójának modellje lett.

“Elkészítettük a képeket, amelyek szerintem nagyon jól sikerültek. Arról nem is beszélve, hogy a ruhák is nagyon tetszenek, amelyeket a lány tervez” – mesélte a sorozatszereplő, aki nagyon jól érzi magát az egzotikus országban. Kirándulgat, esténként karaoke bárokban énekel, továbbá a belső békéjét keresi; így egyelőre fogalma sincs, szabadsága lejárta előtt mikor is fog hazatérni onnan.

Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik