Szórakozás

Nem rúgta ki Hajóst a TV2

A tegnap megjelent találgatásokkal ellentétben nem azért ért véget a csatorna és a sztár együttműködése, mert nehéz lett volna a közös munka.

A tegnapi nap folyamán már mi is beszámoltunk arról, hogy Hajós András távozik a TV2-től, így a hamarosan induló Sztárban Sztár következő évadában már nem találkozhatnak vele a nézők, ahogyan Az ének iskolájának is búcsút intett.

Habár a kereskedelmi csatorna hivatalos nyilatkozatából az derült ki, hogy közös megegyezés alapján döntöttek az elválás mellett, olyan pletykák is szárnyra kaptak, mi szerint Hajós nehéz természete is közrejátszott a “szakításban”. Ezzel ellentétben viszont az az igazság, hogy az előadó maga döntött sorsa felett.

“Hónapokkal ezelőtt megszületett bennem a döntés, hogy nem veszek részt a Sztárban sztár harmadik évadában. Ezt hetekkel ezelőtt közöltem Ökrös Gergővel. Innentől nincs mit mondanom, már nem vagyok a produkció részese. Olyasmiről tudok csak nyilatkozni, amit csinálok, olyasmiről nem, amit nem. A műsornak sok sikert kívánok” – mondta a Borsnak Hajós.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik