Szórakozás

Nóci arcát plasztikai sebész veszi kezelésbe

Noci(960x640).jpg (Array)
Noci(960x640).jpg (Array)

Az egykori műsorvezető mély ráncait szeretné eltüntetni.

Czifra Noémi, azaz Nóci, a Való Világ egykori műsorvezetője arcplasztikán gondolkozik. Az újra énekléssel kacérkodó extévés legutóbbi, Storynak adott interjújában elárulta, szívesen vetkőzne a nyuszis magazinnak, de arcával nem elégedett.

Újabban sokat kritizált külsejével és a várható műtéttel kapcsolatban most a Borsnak elmélkedett.

“Még sosem csináltattam ilyet, nem tudom, milyen lehetőségeim vannak. Kíváncsi vagyok, egyáltalán mit mond a doktor úr. Szerintem nincs ebben semmi, teljesen vállalható. Egyrészt negyven elmúltam, az egy dolog. Ám az elmúlt évek mély nyomot hagytak az arcomon. Nem azért voltak kemény évek – amit a többség gondol –, mert a bírósági ügyek meg ezek. A túrót! Sok lelki megpróbáltatáson mentem keresztül.

Egy óriás hullámvasúton voltam, amiben egyébként mindenki ül, csak nem tud róla, vagy most ül bele éppen. Ez meggyűrt engem rendesen. Beguggolt az arcom, na! Ha fáradt vagyok, ez különösen látszik. (…) Nekem a testem és az arcom a kirakatom, abból élek. Mindig azt mondom, legfontosabb az önismeret, tisztában kell lenni önmagunkkal. Egész egyszerűen van normális ítélőképességem, és ha belenézek a tükörbe, látom, hogy a két szem­öldököm közötti ránc miatt mintha mindig morcos lennék. Ez zavar” – mondta el Nóci.

Fotó: TV2/ Aktív

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik