Szórakozás

Eltűnhet a TV2 képernyőjéről Berki Krisztián

Berki-Krisztian(960x640).jpg (Array)
Berki-Krisztian(960x640).jpg (Array)

A jelen állás szerint nem kap új feladatot anyacsatornájától Berki, a gázsijára azonban továbbra is számíthat.

Berki Krisztiánt valószínűleg csak a FEM3 délelőtti műsorában láthatják ősztől a tévénézők – derül ki a Bors cikkéből. Úgy tűnik ugyanis, hogy a TV2 nem tartogat számára feladatot az őszi műsorstruktúrában.

„A TV2 szerződései üzleti titkot képeznek, így erről konkrét információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni… Folyamatosan keresünk új formátumokat, műsorokat, ha lesz olyan, ami Berki Krisztián vagy Hódi Pamela profiljába illik, akkor számítunk rájuk” – nyilatkozta a lapnak a kereskedelmi csatorna sajtóosztálya. A Bors azonban úgy értesült, a parkolópályás műsorvezető továbbra is kapja majd havi fizetését a csatornától.

Fotó: Facebook 

„Számokban elég jó vagyok, ismerem a Gergely-naptárat, így tudom, mettől meddig tart a szerződésem. Az, hogy szüksége van-e a TV2-nek a megformált karakteremre, beilleszthető vagyok-e a műsorrendjébe, arculatába, azt a menedzsment hivatott eldönteni. Többek szerint egy kreatív stílussal megáldott, karakteres ízlésformáló vagyok… A Berki-kultusz egyre nagyobb, ahogy a velem együttműködni kívánó márkák száma is nő…

Ha én képes vagyok maximalizálni a saját márkám értékét, akkor gondolom a költségem többszörösét is megtermelheti a csatorna profi értékesítési csapata a saját üzletfejlesztési stratégiájával. Pénzgyár vagyok, nemcsak önmagam, hanem a csatorna számára is” – ezt pedig már ki más, mint maga Berki Krisztián mondta el a szokásos szerénységével és a konkrét válaszadást megkerülve a napilap munkatársának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik