Szórakozás

Nóci a rehabon esett szerelembe

A korábban alkoholproblémákkal küzdő szőke műsorvezető önkéntes elvonóján ismerte meg élete párját.

Czifra Noémi már túljutott élete legnehezebb évein, mélypontjának köszönhetően pedig még társát is megtalálta. A Való Világ egykori műsorvezetője továbbra is állítja, sosem volt alkoholista, mégis úgy érezte szüksége van a száműzetésre.

“Nem voltam alkoholista, de önszántamból elmentem egy féléves rehabilitációra. El szerettem volna vonulni a világtól. Mindenkinek ajánlom. Óriási kincs család, telefon nélkül. Senki nem cseszeget. Élveztem, hogy egy sortban, smink nélkül lehettem. Visszataláltam magamhoz. És kaptam ott még egy kincset: Ricsit, a páromat” – mesélte a Borsnak Nóci, akinek kisfiára ez idő alatt a családja vigyázott.

“Fél évig éjjel-nappal össze voltunk zárva, mint a ValóVilág játékosai. Ott nem lehet dugdosni semmit, titkolózni a másik előtt. Van időtök egymásra, megismeritek a másik hibáit. A szó legjobb értelmében a jó barátom. Három éve együtt vagyunk” – részletezte az ismét énekesnői karrierjét építgető celeb, aki 11 hónapig várt hűségesen szerelmére, amíg az börtönbüntetését töltötte.

Fotó: TV2/Aktív

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik