Szórakozás

Aggasztó Bódi Guszti állapota

A zenész nem tartja a diétát, rengeteget stresszel és dolgozik, ezért sokat romlott az állapota.

Hat éve már, hogy Bódi Guszti szívinfarktust kapott, utána jobban lett, most viszont újra aggasztó az állapota. Az énekes ugyanis képtelen leállni a munkával, fellépésről fellépésre rohan, a diétát és a sportot viszont abbahagyta. Ezt igazolják a legutóbbi orvosi leletei is.

“Éreztem is, hogy megint rosszabb az állapotom. Hat kilót híztam és fáradtabb is vagyok. Amit az orvosok mondtak, nagyon megijesztett. A terheléses vizsgálatokat egyáltalán nem bírtam, a véreredményeim is aggasztóak. Vérnyomás- és cukorszint-szabályozókat kaptam eddig, de most egy szívizom-erősítő gyógyszerre is szükségem van. Évekig szigorúan tartottam a diétát és a fellépésekből is visszavettünk, de az utóbbi időben elhanyagoltam mindezt, belevetettem magam a munkába. A tévében is van megint rendszeres fellépésünk és nehezen mondok nemet a jótékonysági felkérésekre is, hátrányos helyzetű iskolákban tartunk előadásokat. Délelőtt tizenegykor kezdünk, hajnalban érünk haza. A stressz és az éjszakázás tette meg a hatását: újra rosszabbul érzem magam” – mondta a Borsnak Bódi.

Bódi Guszti és felesége, Bódi Margó naptára egész nyárra tele van fellépésekkel, de ígéretük szerint egyetlen rendezvényt sem fognak lemondani. A házaspár azt tervezi, hogy jövőre vesznek vissza a tempóból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik