Szórakozás

Túlzásba viszi az aggódást a várandós Tatár Csilla

A műsorvezető munkája mellett szokásait és napi rutinját is feladta kisbabája miatt.

Tatár Csilla számára igazi csoda volt, amikor kiderült, hogy új párjával hamarosan közös gyermekük születik. A műsorvezető korábban már mesélt tragédiájáról, amikor elveszítette magzatát, így nem csoda, hogy még az átlagosnál is jobban túlaggódja terhességét.

A félidős tévés azt sem bánja, hogy folyamatosan rosszullétek gyötrik, hiszen ahogy mondja, így biztos benne, hogy vele van a kisbabája, akinek egészségéért mindent megtesz. Csilla hiába imádja új munkáját, már most szülési szabadságot vett ki, hogy ne tegye ki magát a kamerák okozta sugárzásnak, de a nagy hangzavartól is szeretné megkímélni pocaklakóját. Mindezek mellett az egészséges életmódra is nagyon odafigyel. Bioleveket iszik, jógázni jár és még a hajfestésről is lemondott – írja a Story magazin.

“Állítólag a jógázó kismamák babái, születésük után nyugodtabbak lesznek, mint azok a társaik, akik nem “tornáztak” a pocakban. :)) Hát, rajtunk ne múljon!” – írta közösségi oldalán Csilla.

lltlag a jgz kismamk babi, szletsk utn nyugodtabbak lesznek, mint azok a trsaik, akik nem “tornztak” a pocakban.:)) Ht, rajtunk ne mljon!:))) Padma Jgastdi

Posted by Tatár Csilla on 2015. július 15.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik