Szórakozás

Zimány Linda terhes? Saját maga válaszol

Az Amerikából hazatért modellről megjelent egy fotósorozat, amelyen gömbölyödni látszik a pocakja.

Zimány Linda ma reggel saját maga tett pontot a terhességével kapcsolatos híresztelésekre a 8:08 – Minden Reggel stúdiójában.

“Nem gömbölyödik a pocakom, nincs benne baba még egyelőre, de a hosszú távú tervek között természetesen szerepel” – mesélte mosolyogva a Jude Law filmjéből kivágott Zimány, aki a sztori hátterébe is beavatta a nézőket.  

“Készítettek rólam egy fotósorozatot. Előfordulhat, hogy az ember megiszik egy rakat vizet, mert meleg van vagy eszik valamit és ezért kijjebb jön a hasa, vagy a nőnek a ciklus elején is lehet egy kis hasa, de azért nem akkora, mint azokon a fotókon. Ott a lábam is háromszor akkora, nem is öt, hanem huszonöt kilóval tűnök rajtuk nehezebbnek. (…) Minden nőnek rosszulesik, ha ilyenekkel kezdik ki, és ezt nem tartom egy szép dolognak” – tette hozzá az Amerikából két év után hazatért modell.  

Zimány hozzátette: ledoktorálása miatt jövő januártól sokkal többet lesz Magyarországon, és felhagy az amerikai szépségversenybiznisszel. Célja, hogy ügyvédként helyezkedjen el és médiajoggal, személyiségi jogi ügyekkel foglalkozzon, valamint néhány éven belül családot is szeretne alapítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik