Szórakozás

Singh Vikit egy saját klubbal lepte meg az édesapja

A Rising Starban feltűnt énekesnő nem akármilyen ajándékot kapott.

Singh Viki hosszú évek után a Rising Starban került igazán közel édesapjához. Az indiai arisztokrata bánhatta, hogy eddig nem támogatta a lányát, mert most úgy döntött, kárpótolja – derül ki a Bors cikkéből. Az énekesnő nem is egy szokványos, mindennapi ajándékot kapott; édesapja egy klubot hozott létre, ahol lánya kedvére énekelhet és taníthat.

“Apu az elmúlt húsz évben, amióta énekelek, ellenezte, hogy ezt csináljam. Azt akarta, hogy jogász legyek, sikeres üzletember, mint ő. Akkor érezte volna, hogy biztonságban vagyok. Féltett. Az, hogy énekeltem, a nagypapát juttatta eszébe, aki a család fekete báránya volt. Rawel Singh hiába volt Indiában szupersztár, nem volt olyan hivatása, amire felnéznek.

Az ő szemében eddig csak énekelgettem. Szerinte akkor lettem sikeres, amikor bekerültem a tévébe. Eddig miért nem jutott eszébe, hogy segítsen? Számára az a siker, ha felismernek az utcán, ha megvan az első saját dalom, klipem. Persze, ettől én is boldog vagyok. Örülök, hogy ebben a családi vállalkozásban együtt lehetünk, barátok, tanítványok és az apukám. Energiát tett bele, hogy legyen egy hely, ahol kiteljesedhetek” – mesélte Viki, akinek édesapja nemcsak Magyarországon, de külföldön is sikeres üzletembernek számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik