Szórakozás

Megfenyegették Horgas Esztert

Az elismert fuvolaművészt megfenyegette meg a Got Talent egyik versenyzője.

Mint ismert, az X-Faktor helyett ősszel induló nagy RTL-es tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent zsűrijét teljesen új arcokkal töltötte fel a csatorna. Köztük van Horgas Eszter fuvolaművész is, aki korábban még sosem vállalt hasonlót.

“Megdöbbentem, amikor felhívtak, aztán arra gondoltam, ez nem lehet véletlen az életben. Nagyon sokat foglalkozom gyerekekkel, és ez a verseny mindenkinek jó lehetőség. Nekem azért, hogy felmérjem a terepet és intenzívebben tudjak segíteni a tehetséges fiataloknak. Egy kislánynak már fel is ajánlottam a segítségemet. Egy énekverseny zsűrijébe például nem ültem volna be, ahhoz nem értek, a Hungary’s Got Talent azonban más. A műfajok keverednek, a lényeg, hogy a tehetség és szenvedély fogjon meg a versenyzőkben” – mondta a Borsnak adott interjújában Horgas, aki persze kevésbé tehetséges jelentkezőkkel is találkozott.

“Tudok óvni, védelmezni valakit, de ha hanyagságot érzek, akkor bekeményítek. Sajnos előfordul, hogy teljesen felkészületlen, tehetségtelen versenyzőkkel is találkozunk. Ezek közül a versenyzők közül aztán van, aki fenyegető, átkokat szóró leve­leket ír. (…) Húsz évvel ezelőtt még nyomasztott volna egy ilyen üzenet, most már tudom, hogy ezek a kívánságok visszahullanak a szitkozódókra. Sajnálom ezeket a versenyzőket, hiszen az önismeret teljes hiánya alapozza meg a boldogtalanságukat. Én és a zsűritársaim is azt gondoljuk, hogy az őszinteségünkkel tiszteljük meg őket, és adunk arra esélyt, hogy megtalálják az igazi útjukat” – tette hozzá a zsűritag, aki gyorsan túllép a fenyegetéseken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik