Szórakozás

Autóbalesetet szenvedett Zámbó Krisztián

Az énekes autóját szinte felkapta a szél, megpörgette és nekicsapta a szalagkorlátnak.

Zámbó Krisztián éppen egy tárgyalásra sietett, amikor elkapta a néhány nappal ezelőtti nagy vihar. Egy tárgyalásra sietett, amikor az autóját szinte felkapta a szél, megpörgette és nekicsapta a szalagkorlátnak. Az énekes deréksérülést szenvedett, az autójában is komoly kár keletkezett.

“Szigetszentmiklósról indultam a városba, és pont telibe kapott az armageddon. Egy körfogalomban a kis Smartomat hátulról szinte felkapta a szél, megpörgette és nekicsapta a szalagkorlátnak. Hajszálon múlt, hogy nem a szembôl érkező busznak vágódtam. A kocsi eleje eltűnt, a hátulja is leszakadt. Már ekkor éreztem, hogy valami történt a derekammal is, de nem mertem megállni: nem lehetett látni a jégeső miatt, féltem, hogy belém jön valaki. Elevickéltem Csepel felé, bár néhol az autó ablakáig ért a víz. A Soroksári úti felüljáró alatt azonban hatalmas tó keletkezett, leállt a kocsi, több száz más autóval együtt. És esküszöm, csónakokkal kerülgettek minket fiatalok. Pánikba estem: a derekam leszakadva, a kocsim megállt, a fele nincs meg, telefonom nincs, nyakig a vízben, kész, végem. De addig próbálgattam, míg beindult alattam a jármű. Nem tu­dom, hogyan és mennyi idő alatt, de kikecmeregtem ebből a helyzetből. Két napja szinte csak fekszem, és hálálkodom az égnek, hogy nem ért nagyobb baj” – mondta a Borsnak Zámbó.

Nem Krisztián az egyetlen híresség, aki pórul járt a nagy viharban. Hajdú Péternek kétmilliós kára lett, Medveczky Ilona pedig meztelenül sérült meg annyira, hogy össze kellett varrni a fejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik