Szórakozás

Tom Sellecket vízlopással vádolják

Tom Selleck (Array)
Tom Selleck (Array)

Az egykori Magnum-sorozat sztárja állítólag kaliforniai birtoka számára szerez rendszeresen vizet az aszály sújtotta vidék egy nyilvános tűzcsapjából.

Kapcsolódó cikkek

A Ventura megyei bíróságon szerdán keresetet nyújtott be egy helyi vízmű, amely azt állítja, több mint tucatnyi alkalommal töltöttek meg a tűzcsapból egy folyadékszállító járművet vízzel, melyet a 70 éves Tom Selleck 24 hektáros birtokára szállítottak – írja az MTI. A Los Angeles Times szerint a színész avokádót termeszt a farmján.

A vízmű irataiban az is szerepel, hogy majdnem 22 ezer dollárt fizettek egy magánnyomozónak, hogy dokumentálja a 2013 óta folyó lopást. A megyei seriff szintén nyomozott, de nem tudta megállapítani, hogy bűncselekmény történt-e. (Lehet, hogy segítégül kellett volna hívnia Magnumot…) Selleck munkatársai nem válaszoltak a szerdai telefonhívásokra, hogy magyarázatot fűzzenek a vádakhoz.

A keresetet június 30-án nyújtotta be a vízmű, miután a kaliforniai településeknek negyedével kell korlátozniuk vízfogyasztásukat a 2013-as mennyiséghez képest az államot sújtó óriási, négy éve tartó aszály miatt. A vízmű keresetében az is olvasható, hogy levelekben intették a színészt az illegális vízvételezés befejezésére, a teherautót mégis látták március négy napján is, amint a tűzcsapról megtölti a tartályát, majd a farmra szállítja a vizet.

Az nem derül ki, hogy az idősödő színészt mivel sújthatják, ha bebizonyosodik a vízlopás ténye, mindenesetre kíváncsian várjuk a kissé különös történet folytatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik