Szórakozás

Bangó Margit rejtegeti a testében lévő daganatot

Bangó Margit (Array)
Bangó Margit (Array)

A Kossuth-díjas énekesnő még beszélni sem szeret a felkarjában található csomóról.

Bangó Margit nemcsak pörgős életviteléről, és számtalan fellépéséről beszélt, hanem egykori betegségével kapcsolatban is nyilatkozott a Borsnak, pedig általában nem téma nála a súlyos kór.

“Nem beszélünk róla! Jól vagyok. Ahogy színpadra lépek, húszéves leszek. Mondjuk, amikor lejövök, százhúsz! A színpad egészséget, erőt ad, megfiatalít. (…)

A felkaromban van libatojásnyi daganat, de ez nem veszélyes. Zsírdaganat, csak szépséghiba. A bőr alatt van, az izmok fölött. Néha kicsit zsibbad a karom, de semmi több. Ha muszáj lesz, majd kivetetem. Emiatt soha nem járok ujjatlanban, még civilben sem. Zavar, ha rákérdeznek, vagy a régi dolgokkal hozzák kapcsolatba.

A hajamból is elegem van, fodrászhoz is utálok már menni, mert olyan sok és hosszú, hogy három-négy óra, mire megcsinálják. Ha levágatnám, akkor rákérdeznének: már megint visszajött a gyilkos kór? Nem, és nem is fog! Hiszem, hogy a Mindenható szeret. Mindig, minden bajom, gondom rátettem, és ő segített. (…) Én vagyok az élő példa, nincs az a betegség, amin ne segítene” – mondta el a lapnak a művésznő, aki folyamatos fellépései mellett éppen egy új lemezt is készít. 

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik