Szórakozás

Tatár Csilla már nem lesz látható a Petőfi TV-n

A műsorvezető szabadságát tölti, és előrehaladott állapotára tekintettel a hangos, zenés műsorok vezetéséről is lemond egy időre.

Tatár Csilla, aki a Miss World Hungary döntőjének műsorvezetőjeként volt látható legutóbb a képernyőn, a Blikknek mesélt eltűnése okáról.

“A szokásos nyári szabadságomat töltöm, két és fél hétig biztosan itthon vagyok, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Az utóbbi időszakban nagyobb volt a hajtás, a szépségkirálynő-választás is egy kicsit megterhelőbb feladat volt, így szerettem volna mindenképpen pihenni egy nagyot. (…)

A Petőfi Tv Én vagyok itt! című műsorában már nem láthatnak a nézők a továbbiakban. Nagyon szerettem csinálni, de be kell látni, hogy pocakkal már nem ideális. Az egy esti, élő adás, bulikról, élő koncertekkel, az A38 Hajóról, ahol zaj van, és tömeg. Mivel a pici ilyenkor már hall, nem szerettem volna kitenni annak a hangzavarnak és hangos zenének, ami ott van. Nincs meghatározva, hogy én eddig vagy addig dolgozom, azt tervezem, hogy amíg a pici hagyja, addig vállalom a feladatokat” – mondta el a lapnak a műsorvezető.

“Mivel már elég nagy a baba, és Csilla fáradékonyabb volt, ezért vele egyetértésben csökkentették a műsorvezető terhelését. Éppen ezért is született meg a döntés, hogy a Petőfi Tv műsorában már nem szerepel” – ezt pedig már az MTVA sajtóosztálya nyilatkozta a várandós képernyősükkel kapcsolatban, aki május közepén blogján és közösségi oldalán számolt be először várva várt terhességének híréről.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik