Szórakozás

Visszavárják a színházba Rékasi Károlyt

Miközben a színész a felépülésére koncentrál, kollégái drukkolnak a mielőbbi gyógyulásáért.

Hosszas felépülés és rehabilitáció vár Rékasi Károlyra, aki kedden szenvedett súlyos motorbalesetet, hazafelé tartva a Barátok közt forgatásáról.

A színész állapotáról tegnap délután a család az RTL Klubon keresztül adott ki információkat, melyek szerint hosszas felépülés és rehabilitáció vár Rékasi Károlyra, aki a baleset következtében fej- és gerincsérülést szenvedett, emellett eltört a bokája és a combcsontja is. A Blikk információi szerint a színész mellett folyamatosan ott vannak családtagjai is.

“Láttam, amikor kedden késő este kitolták a műtőből; a fején nem volt kötés, csak a combját operálták. Mellette volt Gerda és egy másik, fiatalabb hölgy, valamint egy középkorú és egy idős asszony is megérkezett. Gondolom, az édesanyja és a színész testvére lehetett” – mondta el a lapnak egy kórházi beteg hozzátartozója.

Fotó: MTI 

Kollégái is aggódnak érte; nemcsak a sorozatba, de a színházba is mielőbb visszavárják Rékasit.

“Amíg orvosi szempontból nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani. De most ugye éppen vége van a színházi szezonnak, így remélem, hogy Rékasi Károly barátom olyan állapotban van, hogy lesz kellő idő a mihamarabbi felépülésére” – mondta el Nemcsák Károly színházigazgató a lapnak.

A Bors ma reggel arról cikkezett, rendőrség számítógépes programmal modellezi a balesetet, és így meg tudják állapítani, a színész okozta-e a karambolt. A vizsgálat az általuk megkérdezett szakértő szerint évekig is elhúzódhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik