Szórakozás

Berki napi tablettaszedéssel bizonyítana Sarka Katának

Berki-Krisztian(960x640).jpg (Array)
Berki-Krisztian(960x640).jpg (Array)

A herevasalt celeb a napokban felelőtlen anyának nevezte Hajdúnét, aki szintén közösségi oldalán fakadt ki a vádak miatt. Az adok-kapok tovább folytatódik.

Mi is beszámoltunk Sarka Kata és Berki Krisztián Facebookon történő párharcáról, amiben Berki keményen kritizálta a kétgyerekes anyukát, amiért az részt vett egy magyar kutatócsoport kísérletében, aminek eredményeképp egy öregedés folyamatának lassulását ígérő kapszulát dobtak a piacra.

Sarka Kata sem maradt adós; ő úgy vélte, igenis intelligensen és előrelátóan járt el, nem úgy mint Berki, aki herevasalással veszélyezteti az egészségét.

A szappanopera újabb felvonásában a celeb-műsorvezető azt ígéri, kipróbálja az említett szert, és harminc napon keresztül smink nélküli szelfik helyett a kapszula szedésével fogja bizonyítani a hatást – avagy hatástalanságot.

“…Hát persze, hogy ígéretes amit olvastam, de szépeket írni bármiről lehet. Nem szoktam elbizonytalanodni és visszaszívni sem amit egyszer kimondtam. De elég hiú vagyok ahhoz, hogy ha egy fikarcnyi esélye van annak, hogy örökké fiatal maradjak, akkor kijelentem: “Csak egy maradhat!” Mától 30 napig, nem smink nélküli szelfiket fogok megosztani magamról (bocs D.Tóth Kriszta), hanem minden reggel lenyelem, amit a T-kód kutatócsoport számomra előír! 30 nap múlva a tényekkel jövök vissza eszmét cserélni!…”

Kíváncsian várjuk, ezek után vajon tényleg újabb testrészein is kisimulnak-e Berki Krisztián ráncai….

Kedves Kata!Br egyltaln nem szmtottam a vlaszodra, most utnanztem ennek a telomer akrmi kutatsnak, amiben te…

Posted by Krisztian Berki on 2015. június 30.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik