Szórakozás

Pécsi Ildikó a bíróság segítségével tenné utcára menyét és unokáját

A színésznő ultimátumot adott Pártos Csillának, vagy havi háromszázezret fizet a lakhatásért, vagy költözhet fiával a budai villából.

Pécsi Ildikó fiának és menyének válása egy hosszasan elhúzódó hangos vita, hiszen a felek nem tudnak megegyezésre jutni. Az egész procedúra legvisszatetszőbb momentuma azonban mégis az, hogy a Kossuth-díjas művésznő már egy éve utcára akarja tenni unokáját és Pártos Csillát, egyelőre sikertelenül.

A szétválás után Csilla és 17 éves fia maradtak a családi fészekben, amely azonban Pécsi Ildikó nevén van, miután fia neki ajándékozta a válóper megindítása előtt. A 75 éves színésznő éppen ezért úgy érzi, hogy Pártos jogtalanul él még mindig a budai házban. Már egy évvel ezelőtt panaszkodott emiatt, nemrégiben pedig levélben szólította fel menyét a költözésre. 15 nap haladékot adott, ellenkező esetben viszont havi 300 ezer forint használati díjat szeretne kézhez kapni. Az idő letelt, változás azonban nem történt, így Pécsi jogi lépéseket tesz.

“Úgy érzem, mi az első pillanattól kezdve korrekt módon bántunk Csillával. Sajnálom, hogy az elmúlt két évben nem sikerült dűlőre jutnunk, ezért kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni” – jelentette ki határozottan a Borsnak a színésznő.

Fotó: Toroczkay Csaba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik