Szórakozás

Leütötte a férje Rónai-Aross Arankát

Elesett és csillagokat látott a színésznő, aki a férje szerint csak "belefordult a tenyerébe".

Rónai-Aross Aranka, a Gálvölgyi-show és a Tea sorozat szereplője megdöbbentő fotót és történetet tett közzé a Facebookon. A színésznő állítja: bántalmazta a férje, miután beadták a válókeresetet.

“Azelőtt nem volt agresszív a férjem. Színész- és táncosnői karrierem a gyerekek miatt feladtam, hogy csak velük tudjak foglalkozni. 2010-ben egyszer összevesztünk, akkor a férjemre csaptam az ajtót. Ő kirontott a fürdőszobából, és akkorát kaptam, hogy a földön landoltam. Akkor elküldtem az életemből, de ő szépen lassan visszaszivárgott az életünkbe, így adtam neki még egy esélyt. De sajnos a gondok maradtak, és elkezdett lelkileg terrorizálni, alázni” – mondta a Borsnak Aranka, aki ezután beadta a válókeresetet, és férje ugyan elköltözött, válni nem akart.

“Egyszer hazajött, és a gyerekekkel akart aludni, kitépte a kezemből a kislányomat, én vissza akartam venni. Ekkor leütött. Elestem, csillagokat láttam. A rend­őr kijött, de a férjem kihúzta magát, és csak ennyit mondott: tanú van? Látta valaki? Ekkor döbbentem rá, hogy indul a harc” – nyilatkozta a színésznő, aki egykor még Playboy- és FHM-címlapon is szerepelt.

Rónai-Aross Aranka férje ezután a bíróságon azt állította, hogy a nő is ütött, és a sérülések akkor keletkeztek, amikor védekezés közben “belefordult a tenyerébe”.

“A békéltető tárgyaláson sem akart válni, azt mondta, minden rendben van, bemutattam a fotót, de azzal védekezett: egyszeri eset volt a verés. Elfogadták. Az ideiglenes elhelyezést sem kaptam meg, sőt la­káskizárólagosságot sem kaptam, pedig a lakásunk haszon­élvezője én vagyok. Birtokvédelmet kértem és kaptam a jegyzőtől, ez volt az utolsó, amivel távol tarthattam magamtól a férjemet. Ezt ő megfellebbezte, és egy év után megszüntették a birtokvédelmet. De nem adom fel, az igazamért Brüsszelig is elmegyek” – tette hozzá Aranka, akine férje nem kívánt nyilatkozni.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik