Szórakozás

Átverés volt Bereczki Zoli koncertje

Csalódottan távozott a közönség az énekes nyíregyházi koncertjéről, állítólag a szervezők hibáztak.

Június 19-én lelkesen várták a nézők Bereczki Zoltánt Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központba, de a résztvevők csalódtak az előadásban. A helyszíni beszámolók szerint Bereczki késett, és egy 40-45 perces playback után angolosan távozott a helyszínről, ami meglepő egy ennyire maximalista előadótól. A színész-énekes menedzsere viszont másképp idézte fel a történteket.

“A kezdés előtt tizennyolc perccel a helyszínen voltunk. Elvileg fellépés előtt harminc perccel van érkezés, de baleset volt az autópályán, ezért hosszan állni kényszerültünk. A koncert félplayback volt, nem élőzenei kísérettel. Zolinak volt még egy fellépése aznap este tízkor, muszáj volt tovább mennünk, de Zoli még így is dedikált néhányat. Nagyon szeretett volna maradni, de nem lehetett. Kiment a közönséghez és próbálta elmagyarázni a kialakult helyzetet, tökéletesen megértette az emberek felháborodását. A szervező cég minket hozott kellemetlen helyzetbe. A műsort Zoli önálló estjeként hirdették meg, zongorakísérettel, így a közönség teljes joggal számított a kilencvenperces élő zenés koncertre, műsorszervező irodánktól azonban nem ezt rendelte a cég. Még soha nem kerültünk ilyen helyzetbe. Zoliról köztudott, hogy soha, semmit nem vesz félvállról. Borzasztóan bosszantotta ez a helyzet, ezért jogi lépéseket tettünk” – mondta a Borsnak Ferenczi Orsolya.

A volt feleségével nem szívesen szereplő Bereczki Zoltán számára is roppant kellemetlen a történet, ezért ígéretet tett a lapnak, hogy egy új, ingyenes önálló koncerttel kárpótolja majd Nyíregyházán a közönséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik