Szórakozás

Lekapcsolták a gépekről Bobbi Kristinát

Whitney Houston lánya január óta feküdt kómában, a család szerint már "Isten kezében van".

Szerettei kérésére lekapcsolták az életben tartó gépekről és áthelyezték egy hospice-házba Bobbi Kristinát, hogy méltóságban tölthesse el az utolsó napjait. Amerikai lapértesülések szerint Whitney Houston lánya már nem kap gyógyszereket és befejeznek minden életben tartó fáradozást.

“Nagyon szépen köszönjük mindenki támogatását és az imákat. Már isten kezében van” – ez áll abban a közleményben, amelyet Houston sógornője, Pat Houston juttatott el a legnagyobb amerikai hírportáloknak.

Nem megerősített információk szrint Bobbi Kristina családja azután döntött a lekapcsolás mellett, hogy egy agyspecialista közölte a családdal: a lány olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy ugyan gépekkel életben lehet tartani akár évekig is, de nincs már remény arra, hogy valaha is felébredjen a kómából – írja a TMZ.

Csütörtökön délelőtt derült ki, hogy vádat emeltek a 22 éves lány volt barátja, Nick Gordon ellen. A férfi ugyanis az év eleji tragédia előtt brutálisan megverte barátnőjét, majd számlájáról jogtalanul emelt le 11 ezer dollárt, azaz kb. 3 millió forintnak megfelelő összeget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik