Szórakozás

Kis Grófot dallopással vádolja nagybátyja

A mulatós sztár lassan minden slágere ügyében perre számíthat.

Az elmúlt hetek másról sem szóltak, mint hogy a Kis Grófo által felfuttatott és sikerre vitt “Nézését meg a járását” című számot Fásy Ádám jegyzi-e vagy sem. A dalt először egy 1995-ös magyar filmhez vezették vissza, de igazából egy népdal feldolgozása, így talán még mindig kérdéses, hogy kit illetnek a jogdíjak.

Kis Grófo legújabb videójával is mellényúlt. A “Vedd fel az öltönyöd” címen kiadott klip miatt ugyanis saját rokona, a mostanában Jollyval együttműködő, Palika akadt ki. Az énekes ugyanis azt állítja, hogy a dal szövegét ő szerezte, unokaöccse pedig jogtalanul jelent meg vele a napokban.

“A dalt Lejlával közösen írtuk és adtuk elő. A szöveget én jegyzem, a dallam egy feldolgozás. Grófo korábban megkérdezte, hogy fellépéseken énekelheti-e, és igent mondtam. Arról azonban nem volt szó, hogy klipet csinál belőle és feltölti a netre. Dalszövegíróként sem vagyok feltüntetve. Le fogom szedetni a netről, és a pertől sem riadok vissza” – mondta a Borsnak Palika.

Mindeközben Jolly sem tartja fairnek, hogy korábbi közös dalukat megszólaltatta a Bulibáró című szerzeményben.

“A No roxa áj az én szerzeményem, és való igaz, a Bulibáróban hosszasan hallható belőle egy részlet. Zeneszerzőként azonban én sem láttam, hogy fel lennék tüntetve, de ami fontosabb, emberként jólesett volna egy hívás Grófo és zenésztársa, Pixa részéről: Haver, egy picit beletennénk belőle! Nem nézem ezt jó szemmel. Grófonak számos, többmilliós nézettséget hozó számot írtam az elmúlt években” – panaszolta Jolly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik