Szórakozás

Vajna Timinek nem éri meg a szépségverseny rendezése

Vajna Timi és Kelemen Heni (Array)
Vajna Timi és Kelemen Heni (Array)

A kormánybiztos felesége szabadulna költséges hobbijától.

Alábbhagyott Vajna Timi lelkesedése a szépségverseny szervezésével kapcsolatban, a producerné jövőre szabadulna a Miss Universe Hungary licencétől – tudta meg a Life.hu.

Vajna Timi Sarka Katától (értsd Andy Vajna Hajdú Pétertől) vette át a Miss Universe Hungary szervezésének jogait tavaly; így lett az itthon eddig egyben megrendezett Királynő című szépségversenyből kettő, amiből a Miss World licencjoga továbbra is a Hajdú családnál maradt. Két verseny megrendezése után azonban Vajna Timi a Miss Universe szervezését is szívesen visszaadná.

„Egyszerűen nem éri meg ezt a szépségversenyt megrendezni! Három évre vettük meg a licencet, utána viszont nem szeretném már birtokolni, visszaadanám Katáéknak vagy annak, aki ezt szívesen csinálná. Látom, hogy nekünk mennyivel többe került a versenyünk, mint a Miss World megszervezése. Mi csak a 11 ledfalra költöttünk 12 millió forintot. Persze, ha egy kisebb helyen, mondjuk a Margitszigeti színpadon rendezném meg, valószínűleg sokkal alacsonyabb lenne a költségvetése, talán úgy megérné. Hobbinak viszont elég költséges.

Akinek van már egy versenye, az hozzácsaphatja, de önállóan nem éri meg ezzel foglalkozni. Most már érthető, hogy a korábbi években miért koronáztak egyszerre három királynőt és nem külön-külön szervezték meg a királynőválasztást” – mondta el a lapnak Andy Vajna felesége Sarka Kata hétvégi versenye után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik