Szórakozás

Puzsér Róbert retteg a rá váró műtéttől

puzsér (Array)
puzsér (Array)

A kritikus a Szelfiben vallott félelmeiről, amiről még édesanyjának sem beszélt.

Puzsér Róbertre kellemetlen beavatkozás vár: a kritikus szemébe egy fémdarab csapódott, amitől egy rozsdagyűrű keletkezett a szivárványhártyáján. A fájdalomtól és látása elvesztésétől egyaránt láthatóan megrettent Puzsér a Szelfi kamerájával együtt ment el egy szemészhez, aki úgy vélte, egy steril tűvel tudná eltávolítani a sérült részt.

A kritikus teljesen kétségbeesett a hírtől, még édesanyjának sem mert beszélni a rá váró operációról; szerinte a mama aggódása nem segítene állapotán.

“A doktornő azt mondja, hogy egy tűvel leválasztja a szaruhártyámat, de én nagyon félek ettől. A szemem világáról van szó, lehet hogy jobb lenne ezt lézeres eljárással megoldani, mint egy tűvel, azt érzem. (…) Soha semmi baj nem volt a szememmel. Nagyon érzékeny dolog, végtelenül diszkomfort érzés volt, amikor hozzáért az orvos, és amikor kifordította a szemhéjamat. A szem tulajdonképpen az agy kinövése. Annyira végtelenül intim, annyira hozzám tartozik! Ma már sokkal kevésbé fáj, de a látásom nem javult két nap alatt semmit. Lehet, hogy most már így, ezzel a károsodással kell élnem” – bírálta felül Puzsér a doktornő véleményét, aki szerint a megmondóember még a sérülés ellenére is tökéletesen lát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik