Szórakozás

Ők a Hungary’s Got Talent műsorvezetői

Hosszú találgatás után végre hivatalos, hogy Sebestyén Balázs és Dombóvári István vezeti az ősszel induló tehetségkutatót.

Hónapok óta rendszeresen újra és újra előjött a téma a bulvárban, hogy ki vezeti majd az X-Faktor helyett induló új RTL Klub-os tehetségkutatót, a Hungary’s Got Talent-et. A lehetséges jelöltek között volt Majka és Istenes Bence is, ám már biztos, hogy ők lecsúsztak a melóról. A végső befutó Sebestyén Balázs lett, oldalán a műsorvezetőként újoncnak számító stand-upossal, Dombóvári Istvánnal.

A Fókusz ma esti riportjából kiderült, nagyon jól érezték magukat az első közös forgatásokon, és úgy látszik, hogy jól működnek együtt. Balázs elmondta: Dombival egyfajta rezonőrök, akik humorral fűszerezik a tehetségkutatót, de ha kell, komolyak is tudnak lenni.

Az RTL Klub egyébként néhány nappal ezelőtt előbb a zsűritagokat mutatta be. Az asztal mögött Horgas Eszter fuvolaművész, és Kovács Patrícia színésznő mellett Linczényi Márk zenész (a KOLIN zenekarból) és Csuja Imre színész értékeli majd a produkciókat.

A Got Talent egyébként az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik