Szórakozás

Koncz Gábor kiakadt a köztévére

A színész nem érti, hogy miért éjjel mutatják be a Földindulás című tévéfilmet, amiben ő is szerepel.

A készítúket állítólag sokként érte a hír, hogy hajnali fél kettőkor mutatják a Duna Tv-n a Kodolányi János drámájából készült Földindulás című tévéfilmet. A mű egy ötrészes, színházi darabokat feldolgozó tévéfilmsorozat első része, és abból a célból született, hogy azok is részesei lehessenek az élménynek, akik színházba nem, vagy csak ritkán juthatnak el. A költségvetésről nem tudni sokat, ám ha a sorozat többi része is éjjel lesz, akkor valószínűleg nemigen érte meg a köztévének.

“Ha az ellenség csinálná, megérteném, hogy olyankorra teszik, amikor az emberek be vannak rúgva, vagy alszanak. Ezért a filmért nem kell szégyenkezni, egy remekmű lett megfilmesítve. Már azt sem értettem, miért költöttek rá ilyen keveset? Celebműsorokra milliókat adnak. Kodolányinak ez egy nagyon szép keresztény műve. Talán ez az oka?” – mondta a Blikknek a film egyik szereplője, Koncz Gábor.

Az érintetteknek, köztük Pozsgai Zsolt rendezőnek és a színészeknek egyelőre nem sikerült megtudniuk, hogy miért éjszaka játsszák a filmet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik