Szórakozás

Váczi Gergő beismerte, hogy hibázott

Váczi Gergő (Array)
Váczi Gergő (Array)

A TV2 műsorvezetője közösségi oldalán azt írja, valóban kifogásolható a múlt pénteken adásba kerülő tudósítása.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Váczi Gergő az önkéntes feljelentgető Irénke nénivel élő adásban folytatott döbbenetes migránsvadászatot a péntek reggeli Mokkában. A riport után a műsorvezető Facebook-oldalára rengeteg komment érkezett, míg végül az ominózus felvételt tartalmazó bejegyzés – és vele a kritikus hangvételű kommentek – törlésre is kerültek.

Ma viszont újabb bejegyzés került fel az oldalra, melyben Váczi Gergő elismeri, hogy hibázott.

“Igen hibáztam. Szakmailag valóban kifogásolható a múlt pénteki élő tudósításom a Mokkában. Tény, hogy elsodortak az élő kapcsolás alatti váratlan események, és tény, hogy nem tudtam higgadtan reagálni. Nem tettem fel fontos kérdéseket, melyekkel egyértelművé vált volna, hogy nem vagyok az „embervadászat” támogatója. Őszintén sajnálom, ha ezzel megsértettem mások érzéseit. Elnézést kérek.

Azt viszont határozottan elutasítom, hogy bárki bármilyen fórumon idegengyűlölőnek, rasszistának, antiszemitának, nácinak nevezzen. A gyűlöletkeltés határozott, tudatos szándékból ered, bennem pedig soha, semmilyen formában fel sem merült, hogy bárkit a származása, hovatartozása, vallása miatt bántsak” – írja a műsorvezető.

Igen hibztam. Szakmailag valban kifogsolhat a mlt pnteki l tudstsom a Mokkban. Tny, hogy elsodortak az l…

Posted by Váczi Gergő on 2015. június 22.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik