Szórakozás

Tom Hanks magyaroknak tartott előadást

Kétszáz magyar színésznek mesélt az életútjáról és a szakmájához fűződő viszonyáról Andy Vajna szervezésében a hollywoodi világsztár. Az is kiderült, hogy melyik magyar szót tudja helyesen kimondani.

A Budapesten éppen Inferno című filmjét forgató Tom Hanks mintegy kétszáz magyar színész előtt tartott vasárnap háromórás előadást a Filmalap és Andy Vajna szervezésében. 

“Bevallom, szeretek színészekkel beszélgetni, mert nemcsak azt értik, amit mondok, hanem azt is tudják, mi vár rájuk. Amikor tinédzserként érdeklődni kezdtem a színészet iránt, el sem tudtam képzelni, hogy egyszer majd világhírű leszek. Kezdő színészként pedig képtelen voltam bármire is nemet mondani. Mindent elvállaltam! Aztán jött egy fordulópont, és azóta azok is jelentős döntéssé változtak, amikor valamire nemet mondtam” – idéz a Blikk Hanks előadásából, aki Magyarországról is beszélt.

“Budapest szuper város! De csak egyetlen szót tudok helyesen kiejteni, és megérteni magyarul. Azt, hogy „gimnázium”. Nagyon sajnálom, de semmit sem értek abból, amit magyarul beszélnek körülöttem. Amikor Görögországban voltam, ott többet értettem” – mondta a színész, akit olyan ismert magyar színészek is hallgattak mint Dobó Kata, Kern András, Csányi Sándor és Simon Kornél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik