Szórakozás

Miss World Hungary: Kiss Daniella megy Kínába

A hónapokig tartó válogatás után kiderült, hogy a tavalyi győztes, Kulcsár Edina kinek adhatja át koronáját.

Vasárnap este kiderült, ki képviselheti hazánkat a 2015-ös Miss World Kínában megrendezésre kerülő világversenyén. Habár a tavalyi eredményt, ahol is Kulcsár Edina a világ második legszebb nője lett, nehéz lesz überelni, a lehetőséget azonban Kiss Daniella kapta meg, aki a nézői szavazatok alapján is első helyen végzett. A királynő első udvarhölgye, azaz a második helyezett a szőke Lepp Dorina lett, a harmadik helyen pedig a már tavaly is döntőbe jutott Steingruber Virág végzett.

Kiss Daniella

Posted by Kata Sarka on 2015. június 7.

A királynőjelöltek négy különböző szettben vonultak fel az est folyamán. Első körben bikiniben, majd retró hangulatot idézve, de népviseletben is megnézhettük őket, az utolsó fordulóban pedig estélyiben álltak a színpadra. Az első három tour után két-két lánytól vált meg a 16 tagú szakmai zsűri, végül pedig lefelezték a csapatot, így az ötös mezőnyből választották ki a királynőt és udvarhölgyeit.

A 16 döntős lány bemutatkozó kisfilmjében mondhatta el, hogy királynőként milyen nemes célokért kívánnak küzdeni. Így kiderült, hogy egyikük nagyon aggódik amiatt, hogy Magyarországon az egekbe szökött a magas vérnyomásos és érrendszeri megbetegedések száma. Természetesen az árva és beteg gyerekek sorsát is a szívükön viselik a jelöltek, és a világbékéért is kampányolnak. A videókból egyéb érdekességek is kiderültek, az egyik lány például elmondta, hogy kiskorában hercegnő szeretett volna lenni, de most már királynő. A félig nigériai származású szépséget pedig hat évesen örökbe fogadták, a versenyre pedig azért jelentkezett, mert dobta a pasija.

Tatár Csilla, akinek titkolt vágya volt, hogy egyszer pocakosan vezethessen showműsort, korábban elárulta, hogy egy visszafogott, földig érő ruhát választ majd a verseny levezénylésére. A várandós tévés tartotta is ígéretét, bár arról nem voltunk meggyőzve, hogy a tökéletes darabra sikerült lecsapni. Ahelyett ugyanis, hogy a kismama lét szépségét emelték volna ki, rádobtak néhány fölösleges kilót. Műsorvezetőtársa, Harsányi Levente hozta a formáját és záporozta magából a poénokat, még ha azokat rajta kívül más nem is élvezte.

Miss World Hungary 2015 Daniella Kiss1st runner-up Dorina Lepp2nd runner-up Virag SteingruberCongratulations for the new beautiful Hungarian queens!

Posted by Miss World Hungary on 2015. június 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik