Szórakozás

BB Évit kidobták a kaposvári kórházból

A mentális zavarokkal küzdő, lecsúszott valóságshow győztes nem maradhatott tovább a pszichiátriai osztályon.

BB Évi rendszeres látogatója a pszichiátriának, évek óta ki-be jár, de igazi javulás eddig nem következett be mentális állapotában. Évekkel ezelőtt családja még bízott a gyógyulásban, de újra visszaesett. 27 évesen már gyámság alá került és rokkantnyugdíjas lett, fiait pedig mások nevelik. Elsőszülöttjéről nagynénje gondoskodik, második gyermekét pedig örökbe fogadták, miután Évi a terhességére sem emlékezett.

Év elején egy kórházi ápoló már elmondta, hogy Évának hamarosan mennie kell a kórházból, ott ugyanis nem ápolhatnak évekig egy beteget, és most úgy tűnik eljött ez a pillanat. A kaposvári pszichiátriai osztály elküldte BB Évit, akire most édesanyja vigyáz, de szeretnék, ha egy otthon befogadná őt, ahol megkapja a megfelelő ellátást.

“Évit elbocsátották a kaposvári kórház pszichiátriai osztályáról. Nyolc éve vett egy kis faházat Kaposváron, a fiam és a családja segítette, de azóta szinte széthordták már az épületet a tolvajok. Ott van az unokám, de nincs jó állapotban, néha azt sem tudja, hogy mi történik körülötte. Azt szeretnénk, ha elhelyeznék egy intézetben, de senki sem segít rajtunk” – mesélte sírva a Sonline-nak a 75 éves Párkányi Jánosné, akit az is megrázott, hogy a napokban unokája halálhírét terjesztették el az interneten.

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik