Szórakozás

Bálint Antóniát felmentették a rágalmazás vádja alól

A celebet volt párja jelenlegi felesége jelentette fel, aki az ítélethirdetés után fellebbezett.

Bálint Antónia már-már visszatérő vendég a bíróságon, de most örülhet, hiszen legutóbbi ügyében számára kedvező döntés született. Exe párja, Rózsa egy korábban a közösségi oldalán közzétett sértő bejegyzés miatt jelentette fel, ám a bírónő egy apró technikai ok miatt felmentette Toncsit a becsületsértés és rágalmazás vádja alól.

“Mindössze annyin múlt ez a mostani ítélet, hogy nem dátummal volt a papíron a komment, ami bizonyította az amúgy a bírónő szerint is elkövetett rágalmazást és a becsületsértést. Az ítélet ellen fellebbeztem, s mivel másodfokon már nincs lehetőség új bizonyíték leadására, így mellékelem ugyanezt, de már dátummal” – mondta a Blikknek Rózsa.

“Boldog vagyok, remélem, hogy most már lassan véget ér ez a hercehurca. Nem vagyok ugyanis a pereskedés híve. A lényeg, hogy felmentettek. Nem követtem el becsületsértést, nem követtem el rágalmazást, és ez most be is bizonyosodott. Azt persze remélem, hogy a jövőben már nem kell ennyit bíróságra járnom, mert természetesen lenne jobb dolgom is” – mondta az egykori szépségkirálynő, aki kijelentése ellenére elég gyakran fenyegetőzik perrel.

A bírósági ügyek elkerülése érdekében pedig azt sem ártana megfontolnia, hogy ne a nagy nyilvánosság előtt, közösségi oldalán fejtse ki véleményét bizonyos személyekről.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik