Szórakozás

Bálint Toncsi: Hajdú Petinek azt üzenem, vigye kezelésre a feleségét

A cicaharc újabb felvonásában Antónia bekeményít, Sarka Kata pedig azt állítja, biztos forrásból tudja, amit tud. Popcorn, kóla.

A szappanopera legújabb epizódjában az egykori szépségkirálynő retrófotóval, és fenyegetésekkel érkezik.

Az előző részek tartalmából: Sarka Kata meglepő poszttal dobta fel a péntek koradélutáni hangulatot. Férje exbarátnőjét, Bálint Antóniát vádolta meg azzal, hogy egy jóssal átkot akar szóratni rá és a családjára, beleértve óvodáskorú gyermekeit is, ráadásul álnéven írogat az ő Facebook-oldalára. Snitt.

Bálint Antónia először poénra vette, és egy Schmuck Andorral közös fotó alatt közölte, hogy épp a jósnál volt. Majd pedig kiakadt, és közölte, Sarka Kata hazudik, ő sosem járt jósnál, és a gyerekeket is imádja, sosem ártana nekik. Meg különben is.

Szóval itt tartottunk tegnap, na de azóta sem nagyon csillapodtak le a kedélyek. Sarka Kata a Borsnak árulta el, miért is biztos Toncsi bűnösségében a fekete mágiát illetően.

“Természetes, hogy kiborultam ezen, hiszen Bálint Antónia fekete mágiát kért a családomra. Az a jós hívta fel az anyósomat, akihez Bálint Toncsi jár, vagyis első kézből értesültem a dologról. Már az is elgondolkodtató, hogy kitől szerezte meg a mobilszámát Peti anyukájának, akire a létező legrosszabb dolgot kérte” – mesélte Hajdúné a lapnak, akik a feldühödött Antóniát is megkeresték.

“Amióta kiírta, folyamatosan csörög a telefonom. Megvádol, és én mossam le magamról ezt a sok mocskot? Kikérem magamnak. Nagyon gyorsan hagyja abba, mert akár közszereplő, akár nem, ez nagyon súlyos becsületsértés” – mondta el Toncsi.

Tudják még követni? Mert mindeközben Bálint Antónia Facebook-oldalát is szépen teleírta; van ott minden a primitív hazudozótól a mentálisan problémás emberig.

Elkpzelsem sincs arrl, hogy mi visz r egy embert arra, hogy egy msik embert prbljon srba taposni a hazugs…

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. június 12.

…. Milyen lelkülete lehet egy embernek, aki még azzal is megvádol igaztalanul, hogy a gyerekeinek rosszat akarok?!! Hogy képzeli ezt valaki?? Hogy veszi erre a bátorságot?? Mit érez, mikor ezt leírja?? (…) Hajdú Petinek azt üzenem, hogy tegye helyre a feleségét, vagy vigye el kezelésekre, mert ez már nagyon súlyos. Szeretném megint hangsúlyozni, hogy nem járok jósokhoz, és sosem tudnék tudatosan ártani senkinek, nem úgy, ahogyan Sarka Kata. (…) Nincs eleget címlapon? Keveset foglalkoznak vele? Nem. Hát?? Hol a probléma??? Szerintem súlyosabb, mint azt tudni véljük. Vagy csak a szépségkirálynős versenye miatt kell a felhajtás?…” – fejtegeti hosszasan Toncsi, aki később valami érthetetlen összefüggésben az egykori tragikusan elhunyt szépségkirálynőt, Molnár Csillát is felemlegette, és saját régi fotóját is feltöltötte. Majd pedig ismét egykori párjához, Hajdú Péterhez szólt:

“Peti! Te pedig, aki a “rossz sorsú” emberek életének bemutatását egyfajta misszionáriusi feladatként gondolod az emberek elé tárni, kérlek ne hagyd, hogy a feleséged ilyen hazugságokkal próbáljon bemocskolni bárkit is! Ez hozzád méltatlan.”

Emlkeztek Molnr Csillra? 1985-ben lett szpsgkirlyn.1986-ban, a rosszindulat, gonosz hazug pletykk miatt …

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. június 12.

Sarka Kata pedig eközben mindössze szépségversenyéről töltött fel képet és videót, láthatóan talán hamarabb túllépve az ellenségeskedésen. 

Vagy mégsem? Körmöt rágva várjuk a folytatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik