Szórakozás

Szőrös láb és lenőtt haj – Van, aki így emlékszik Marilyn Monroe-ra

Marilyn Monroe (Array)
Marilyn Monroe (Array)

Minden idők legnagyobb szexszimbóluma állítólag felismerhetetlen volt közvetlenül halála után. Kissé morbid visszaemlékezést tett közzé az egykori temetkezési vállalkozó.

Hamis mellről és a pedikűr hiányáról is beszámol Allan Abbott temetkezési vállalkozó, akire a 36 évesen gyógyszer-túladagolásban elhunyt filmcsillag, Marilyn Monroe holttestét bízták – írja a Mirror.

Az 1962. augusztus 5-én történt tragédiát most egy egészen más, és meglehetően morbid szemszögből engedi láttatni Abbott, aki állítja, nem lehetett ráismerni a világ talán elsőszámú szexszimbólumának, a mindig ragyogó megjelenésű nagybetűs nőnek külsejére közvetlenül halála után.

“Amikor eltávolították a takarót, szinte képtelenség volt elhinni, hogy ez volt a teste Marilyn Monroe-nak. Úgy nézett ki, mint egy nagyon átlagos, idősödő asszony, aki nem nagyon vigyázott magára. Nyilvánvaló, hogy a halálának körülményei is jelentősen súlyosbították szegénynek a megjelenését, és ezért is volt felismerhetetlen. De látszott, hogy jó ideje nem szőkíttette a haját, hiszen a természetes hajszíne barna volt; a hajtő sötétlett, mert a festék nagyon le volt nőve.

A lába nem volt borotválva, legalább egy hete, az ajka pedig csúnyán repedezett volt. Szüksége lett volna egy manikűrre és egy pedikűrre is” – sorolja a kiábrándító részleteket a temetkezési vállakozó, aki azt sem hagyta ki a meglehetősen különös visszaemlékezésből, hogy – ahogy később Monroe sminkese és fodrásza is beszámolt róla – a sztár megereszekedett melleinél mindig csalt egy kicsit; ezt a temetésre való felkészítés során Abbott feleségének kitömött melltartójával oldották meg, pedig Marilyn holmija között a “hamis melleket” is megtalálták.

Mindenesetre mi azért továbbra is ezt a képet őrizzük róla…

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik