Szórakozás

Mentő vitte kórházba Kozsót

A retrosztár ismét orvosi felügyeletre szorult, rosszullétével barátnőjére is ráijesztett.

Kozsónak valószínűleg ez élete legmegterhelőbb éve. Az agyi műtétek után hosszú hónapokig lábadozott Amerikában. Újra kellett tanulnia járni és beszélni, ráadásul gyógyulása után súlyos autóbalesetet is szenvedett a tengerentúlón. Ketten meghaltak, az énekesnek pedig a gerince sérült.

Hétvégén Szegeden egy zenei fesztiválon már úgy tűnt, hogy minden helyrejött, de aztán jött az újabb csapás. Kozsó egy telefonhívást kapott, ami annyira felizgatta, hogy párjának, Keirának mentőt kellett hívnia.

“Hétfőn azonban kapott egy telefonhívást, amiből megtudta, nem akarják kifizetni egy olyan munkáért, amit már elvégzett. Komoly anyagi veszteség ez most a számára, hiszen hónapokon át nem voltak fellépései, a hét számjegyű összegre nagy szüksége lett volna az újrakezdéshez” – mondta a Borsnak Kozsó egyik ismerőse.

“Nagyon felzaklatta Kozsót ez a telefonhívás, egy pillanat alatt szökött az egekbe a vérnyomása. Százkilencvenig meg sem állt a vérnyomásmérő, úgyhogy azonnal tárcsáztam a mentőket. Szerencsére hamar kiértek, és szirénázva vitték is Vácra. A poklok poklát éltük át ez alatt az idő alatt mindketten” – mesélte az énekes fiatal szerelme.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik