Szórakozás

Megeteti velünk az aranyát Klapka György

Az üzletember ehető, gyógyító aranykészítményt dob piacra. Húslevesbe és pörköltbe ajánlják.

Klapka György nem elégszik meg azzal, hogy karkötők, nyakláncok és gyűrűk formájában értékesítse aranytömbjeit, már meg is akarja etetni velünk. Két szakemberrel – egy vegyésszel és egy orvossal – összefogva hamarosan piacra dobja az úgynevezett aranykolloiddal átitatott sót, amelyet állításuk szerint úgy lehet használni, mint a sima asztali sót: húslevesbe, pörköltbe, megszórni vele a paradicsomot, a paprikát. És beszívni az illatát, ugyanis a termékből inhalálót is készítettek. Utóbbi már a piacon van.

“Büszke vagyok erre a találmányra, de nem az én érdemem, hanem a kutató orvos barátaimé, a projektet én tartom össze és én is finanszírozom” – mondta a Borsnak Klapka, akinek tájékoztatása szerint az aranysó segít a légúti problémákon, allergián, fokozza a fizikai teljesítőképességet és még „sok egészségügyi panaszt” enyhít.

A nemrég műtött üzletember által kiadott információs anyagból kiderül, hogy aranykolloid erősíti az idegrendszert is, segít az Alzheimer- és a Parkinson-kór megelőzésében, növeli a libidót, sőt, új-zélandi kutatók arany felhasználásával már rák elleni gyógyszereket is készítettek.

A lap egy névtelenséget kérő vegyész-kémikus, kutatólabor-vezetőt is megkérdezett a gyógyító aranyról, ám szerinte fenntartásokkal kell fogadni az ilyesmit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik