Szórakozás

Kozso: Elölről kellett tanulnom mindent

Az énekes napi nyolc órát foglalkozott azzal, hogy fejlessze azokat a képességeit, amelyek korábban természetesek voltak. Közben már gyermeket szeretne.

Kozso nyolc hónapos kényszerszünet után tért vissza a színpadra néhány napja. “Itt vagyok veletek! Életeben vagyok” kiáltással, sírva köszöntötte a közönségét. Az énekes tavaly októberben esett át egy agyműtéten. Az operáció ugyan jól sikerült, de azt követően kapott egy agyvérzést, ami miatt lebénult a fél oldala.

“Az orvosok szerint csoda, hogy ilyen hamar sikerült felépülnöm. (…) Elölről kellett tanulnom mindent, olyan voltam, mint egy gyerek, aki most ismerkedik a járással, a beszéddel. Tudatosan, napi 6-8 órát foglalkoztam azzal, hogy fejlesszem a képességeimet, amelyek korábban természetesek voltak, viszont az agyvérzést követően elvesztek. De egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy ezen kesergek, feladatom volt” – mondta a Blikknek Kozso, aki az elmúlt hónapokat a kedvesével külföldön töltötte.

“Kettesben mentünk ki az Egyesült Államokba Keirával, mert úgy döntöttünk, hogy kizárólag a felépülésemre szeretnénk koncentrálni. Rengeteget küzdöttem azért, hogy visszanyerjem önmagam, hogy újra kiállhassak a közönségem elé, ami számomra az életet jelenti. Nagyon sok mindent megváltoztatott bennem ez a hirtelen jött tragédia. Bár tisztában voltam azzal, hogy a műtéttel kockázatot vállalok, benne volt a pakliban a bénulás lehetősége, de egy pillanatig nem gondolkoztam. Nem érdekelt semmi, tudtam, hogy élni akarok. És most itt vagyok, szerelmes vagyok, és örülök, hogy élek. Ráadásul a halál közelsége sok mindent megváltoztatott bennem, most már szeretnék gyermeket” – tette hozzá az énekes, aki már az esküvőn is gondolkodik.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik