Szórakozás

Bálint Antónia fizet a bocsánatkérésért

Földesi-Béres Rózsának bocsánatot kell kérnie Toncsitól, de a perköltséget nem ő fizeti.

Az egykori szépségkirálynő exférjének jelenlegi felesége több alkalommal a blogban osztotta meg a nyilvánossággal Bálint Antónia magánleveleit, többször olyan kommenttel, amely arra engedett következtetni, hogy Antónia nem jó édesanya. Emiatt most bocsánatot kell kérnie az egykori szépségkirálynőtől, erre kötelezte a bíróság. A dolog pikantériája, hogy mindez Toncsinak kerül súlyos tízezrekbe, a per költségeit ugyanis neki kell állnia.

“Nem vagyoni kártérítés gyanánt Antónia egymillió forintot követelt az alperestől, amit a bíróság elutasított. Az eljárási törvény szerint így Antónia részben pernyertes, hiszen az alperes megsértette a levéltitkát, részben viszont pervesztes, mert a kért kártérítést nem kapta meg. Ezért neki kell fizetnie a perköltségeket. Azt azonban a bíróság kimondta, hogy az alperes a levéltitok által a személyiségi jogait is megsértette, ezért kell bocsánatot kérnie. Tudtommal ilyen levelet a védencem egyelőre nem kapott” – mondta a Blikknek dr. Gerencsér András, Antónia ügyvédje.

Az ex mostani párja egyébként bevallása szerint már postára adta a bocsánatkérő levelét, sőt Facebook-oldalán is posztolta a benne foglaltakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik