Szórakozás

Kollégái imádkoznak Kara Tündéért

ABékéscsabai Jókai Színház munkatársai megpróbálnak a Jászai Mari-díjas színésznőnek minél több energiát küldeni és visszavárják a színpadra.

Mint megírtuk, kedden este próba közben leállt Kara Tünde szíve. A 41 éves Jászai Mari-díjas békéscsabai színésznőt a kollégái élesztették újra, jelenleg a gyulai kórház intenzív osztályán ápolják. A Blikk megtalálta a művésznő férjét, Czitor Attila rendezőt, aki megköszönte, hogy ennyien szorítanak a feleségéért és hozzátette: később sajtóközleményben tájékoztatnak Tünde állapotáról.

A lapnak sikerült beszélnie Fekete Péternél, a Békéscsabai Jókai Színház direktorával is. A férfi elmondta, hogy a dolgozók megpróbálnak Tündének minél több energiát küldeni és visszavárják a színpadra.

“Roppant nagy nehézséget okoz, hogy ebben a tragikus helyzetben mindenféle hírek megjelennek Tündi betegségével kapcsolatban. Az egész társulat egy emberként szorít neki. Hihetetlen energiákat igyekszünk küldeni folyamatosan neki. Hisszük, hogy visszatér közénk, nagyon-nagyon várjuk vissza” – nyilatkozta Fekete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik