Szórakozás

Szegény Robb Starkot ismét hátba döfi egy nemes: Harry herceg hajt a nőjére

harry herceg (Array)
harry herceg (Array)

Egy lovaspólómeccsen tévedt a herceg keze a Doctor Who Clara Oswaldjának térdére.

Nem lennénk most a Game of Thrones (Trónok Harca) egyik tragikus sorsú főhősét, Robb Starkot alakító Richard Madden helyében. Nem elég, hogy a sorozatban egy aljas árulás miatt a saját esküvőjén mészárolták le a gyermekét váró szerelmével, anyjával, és kíséretével együtt, úgy tűnik, hogy a szerelmének a való életben is árulás vethet véget.

 Fotó: Europress

A Mirror ír arról, hogy Madden párját, a Doctor Who (Ki vagy, Doki?) című sorozatban Clara Oswaldot alakító Jenna Colemant igen bizalmas szituációban látták a minap egy lovaspólómeccsen Harry herceggel. A vörös hajú királyi sarj odáig merészkedett, hogy kezét hosszan pihentette a színésznő térdén!

„A testbeszédükből úgy tűnt, hogy nagyon élvezik egymás társaságát” – idéz a lap egy szemtanút.

 Richard Madden és Jenna Coleman februárban, Berlinben (fotó: Europress)

„Harry megfogta Jenna kezét és elosont vele a társaságtól: a szponzorsátorba vezette” – mondta egy másik. „A többiektől elkülönülve ültek le, és flörtölve beszélgettek: Jenna egészen közel hajolt Harryhez, ő pedig a nő térdén pihentette a kezét. Nagyon közel ültek egymáshoz, sokat nevettek, és gyakran megérintették egymást” – mesélte a bulvárlap forrása.

Harry egyébként hivatalosan facér: Cressida Bonassal tavaly szeptemberben szakítottak, de hírek szerint barátok maradtak. Jenna viszont nem csak, hogy együtt jár még Richard Maddennel, de együtt is élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik