Szórakozás

Bréking: Hien apja megszökött a tárgyalás elől

Ma lett volna az embercsempészettel vádolt férfi első tárgyalási napja, de a férfi nem jelent meg a bíróságon. Nemzetközi körözést adtak ki ellene.

Pénteken lett volna a fiatal énekesnő, Hien apjának első tárgyalási napja, azonban nem jelent meg a bíróság előtt, ezért azonnal nemzetközi körözést adtak ki ellene – írja a Blikk. A lap úgy tudja, sem Nguyen úr, sem a másodrendű vádlott nem ment el a bíróságra.

Hien szüleit azzal vádolják, hogy egy nemzetközi bűnbanda tagjaként 2009 márciusától hamis meghívólevelekkel, nejlonzsákba csavarva csempésztek embereket. A bűnbanda tagjai állítólag kilenc-tízezer eurót kértek a jobb életre vágyó vietnamiaktól, ha nem tudtak fizetni, akkor illegális marihuánaültetvényeken dolgozhatták le a tartozásukat. A rendőrök bő két évvel később lezárták a nyomozást, azóta a Fővárosi Főügyészség vizsgálódott egészen tavaly júliusig, amikor bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntette és más bűncselekmények miatt összesen 25 személlyel szemben emeltek vádat. Hien édesapja az ügy elsőrendű vádlottja, és ha bűnösnek találják hosszú börtönbüntetést kaphat.

Közben a Megasztárból megismert Hien már két hete Amerikában van, és legalább néhány évig biztosan ott fog élni, mert a Berklee College of Music-ban kezdte meg a tanulmányait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik